Menu
Heuvelland / Kerst / Limburg

Kerstaanbieding in Zuid-Limburg

kerstaanbieding in zuid-limburg

Kerst buiten de deur vieren

De afgelopen 1,5 tot 2 jaar heeft iedereen veel thuis gezeten. De muren zijn op ons afgekomen en we zijn er weer aan toe om even lekker buiten de deur te genieten. Heeft u geen zin om tijdens de Kerstdagen de keukenprins(es) uit te hangen voor de familie? Dat is ook helemaal niet nodig. Vier Kerst lekker buiten de deur en laat u helemaal in de watten leggen zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Geniet van het lekkere eten, live muziek en de faciliteiten die het hotel aanbied tijdens uw verblijf. Klinkt als een goed idee toch?! Maar heeft u geen idee waar jullie naartoe zouden willen gaan? Bekijk dan eens deze mooie Kerstaanbieding in Zuid-Limburg!

Kerstaanbieding in Zuid-Limburg

Met de Kerstdagen er lekker tussenuit en u even laten verwennen in een sfeervol en gastvrij 4-sterren hotel? Boek dan deze White Christmas Kerstaanbieding in Zuid-Limburg en geniet 25 en 26 december in het mooie Heuvelland. Tijdens het diner verzorgen we een muzikale omlijsting. Tijdens uw verblijf kunt u naast ons arrangement nog tal van activiteiten ondernemen. Zo kunt u er voor kiezen als het buiten ijs en ijskoud is om u dan heerlijk te verwarmen in ons Spa & Wellness centre met heerlijke behandelingen en massages. Ook heeft onze regio u prachtige wandelroutes te bieden, die er met een laagje sneeuw sprookjesachtig uitzien. Kortom, een compleet verzorgde Kerstaanbieding in Zuid-Limburg!

Het programma

Met deze White Christmas Kerstaanbieding in Zuid-Limburg geniet u van een feestelijk 4-gangen diner op 25 december. Het hoofdgerecht is in buffetstijl.

U overnacht dan van 25 op 26 december en ’s morgens kunt u op 2e Kerstdag genieten van een uitgebreid Kerstontbijtbuffet.

Bij het diner is het aperitief, water, wijnarrangement & koffieservice inbegrepen!

Wij verwachten al onze gasten feestelijk gekleed bij onze diners.

Gedurende uw verblijf zal de kerstman u natuurlijk niet vergeten…

Beleef heerlijke feestdagen met deze Kerstaanbieding in Zuid-Limburg!