Menu
Groepsuitje / Heuvelland / Limburg

Onvergetelijk groepsweekend in het gezellige Limburg inclusief leuke activiteiten

Bourgondische Beleving in Zuid-Limburg

Tijdens dit unieke groepsweekend komt u niks tekort. Maastrichtenaren weten van bourgondisch genieten en daarmee kan dit weekend natuurlijk niet ontbreken! Buiten diverse activiteiten zal er ook genoten worden van heerlijk eten en drinken. 

Programma

Vrijdag
In de loop van de avond komt u aan in het prachtige Valkenburg bij de groepsaccommodatie. Hier wordt u ontvangen door de reisleiding met een vers kopje koffie een heerlijke Limburgse vlaai van de plaatselijke bakker. Wanneer de zon is ondergegaan en het buiten donker is wordt er een Fakkeltocht georganiseerd. Een gezellige wandeling met fakkels door het mooie Limburgse heuvellandschap met onderweg een lekkere versnapering. Bij terugkomst kan er gezellig na geborreld worden in de verblijfsaccommodatie.

Zaterdag
Op de 2e dag van deze reis zal er een heerlijk ontbijtbuffet voor u en uw gezelschap klaar staan. Na afloop van het ontbijt gaat de Limburgse Zeskamp van start. Deze zeskamp zal bestaan uit 6 spelonderdelen. De groep wordt in verschillende teams opgedeeld, waarbij de teams de strijd met elkaar aangaan op onderdelen als: bumperball, boogschieten, barricade, levend tangram, katapult bouwen en touwtrekken. Wanneer de winnaars van de Limburgse Zeskamp bekend zijn gemaakt, staat er een goed verzorgde lunchbuffet voor u klaar. Na de lunch zal de groep naar het centrum van Valkenburg vertrekken. Hier krijgt u de keuze uit twee activiteiten: Mountainbiken door de grotten van Valkenburg en een standswandeling door Valkenburg onder begeleiding van een gids. Hierna heeft u de tijd om op eigen gelegenheid Valkenburg door te wandelen, te shoppen of een terrasje te pakken. Aan het einde van de middag gaat u genieten van een versgebakken pizza uit de hout gestookte steenoven. Liefhebbers krijgen een workshop pizzabakken van de begeleiding van onze kok.

Zondag
Aanvang van een heerlijk ontbijtbuffet. Aansluitend krijgen de gasten de gelegenheid om de koffers/tassen in te pakken.
Einde programma en gelegenheid voor de groep om nog een bezoek te brengen aan de prachtige stad Maastricht. Op loopafstand van de accommodatie is een treinstation, zodat u in slechts 15 minuten in het centrum van Maastricht kunt zijn.

Klik hier voor meer informatie over dit onvergetelijke groepsweekend

No Comments

    Leave a Reply