Menu
Heuvelland / Nieuws / Oud & Nieuw

Site TIP: Oudjaarsuitje.nl

site tip: oudjaarsuitje.nl

Knallend het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze 2-daagse Sylvesterparty in Brabant! Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op een prachtige en sfeervolle locatie. De vele mogelijkheden bekijkt u op onze Site TIP: Oudjaarsuitje.nl.

Diverse mogelijkheden voor een geslaagde jaarwisseling

Er zijn een heleboel mogelijkheden voor een verblijf tijdens de jaarwisseling te vinden maar wat kunt u allemaal verwachten van onze Site TIP: Oudjaarsuitje.nl? Op onze website bieden wij diverse thema’s aan. Zo kunt u gericht zoeken gebaseerd op uw wensen. Bijvoorbeeld met de thema’s ”2, 3, 4 of 5-daagse arrangementen”. Maar ook kunt u specifiek zoeken op provincie, regio en plaats. Tevens zijn er thema’s te vinden zoals o.a. ”Oud en Nieuw aan zee”, ”Oud en Nieuw in een kasteel” en ”Oud en Nieuw met feestavond”. Wij bieden momenteel 125 mooie oudejaarsaanbiedingen aan dus door deze thema’s kunt u net even wat makkelijker zoeken.

Site TIP: Oudjaarsuitje.nl

Tussen al die mooie aanbiedingen zijn er natuurlijk altijd een paar die er tussenuit springen en erg populair zijn. Deze licht ik graag voor u uit.

2-daagse Sylvesterparty in Brabant met DJ, Champagne, Oliebollen en Vuurwerk
Knallend het nieuwe jaar in? Boek het spetterende Oud & Nieuw arrangement bij dit hotel om 2021 in stijl af te sluiten en 2022 knallend te starten. Inclusief een spetterende party met avondvullend hapjes en drankjes (Hollands gedistilleerd), DJ, champagne, oliebollen en vuurwerk! Op nieuwjaarsdag geniet u van een heerlijke nieuwjaarsbrunch.

Oud & Nieuw aanbieding – 3 dagen genieten op de Veluwe met Live Muziek op Oudjaarsavond
Met deze fantastische Oud & Nieuw hotelaanbieding wordt het wel heel gezellig met de jaarwisseling. Geniet van een heerlijk verblijf in dit schitterende hotel, gelegen midden op de Veluwe. Ook zeer geschikt voor families met kinderen met gezellige Oudjaarsavond met live muziek.

4-daags Oud & Nieuw arrangement in Zuid-Limburg met Feestavond, drankjes en live muziek
Wilt u dit jaar eens iets anders met Oud en Nieuw? Kom dan naar dit prachtige Kasteel in Zuid-Limburg en laat u lekker 4 dagen in de watten leggen. Geniet van een gezellige feestavond met live muziek. Tijdens de feestavond zijn de drankjes inbegrepen! Verder kunt u heerlijk genieten in het Zuid-Limburgse Heuvelland en genieten van de gastvrijheid n deze streek.

Oud en Nieuw op een zeilschip? Een geweldige ervaring!
Een unieke en fantastische jaarwisseling beleven? Stap aan boord van dit prachtige zeilschip, met z’n tweetjes of neem familie en vrienden mee en beleef de jaarwisseling op een wel héle unieke manier. Boek snel want het aantal beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Uiteraard zijn er nog veel meer pareltjes te vinden op onze Site TIP: Oudjaarsuitje.nl dus bekijk ze snel en boek uw verblijf voor de jaarwisseling!